Право на свободу під час війни - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2024)
В тезах зроблено висновок, що в законодавстві не має бути слів на кшталт «може» чи «можливо», а мають бути прийняті не популярні рішення на рівні закону щодо загальної мобілізації без винятків, яка має бути чітко диференційована за вміннями та навичками особи, її професійною кваліфікацією і здатністю вирішувати чи виконувати завдання в армії або в тилу.
Keywords: право на свободу