МІСЦЕВІ ФІНАНСИ. Завдання для підготовки до семінарських та практичних занять - Легкоступ, Ігор (Чернівці, Чернівецький нац. ун-т ім.. Ю. Федьковича, 2024)
Видання містить програму, питання для підготовки до семінарських занять та самостійної підготовки, практичні завдання, глосарій, тестові завдання, згруповані за навчальними елементами. Окремо наведені питання для поточного контролю та самоперевірки, для підсумкового контролю, список рекомендованої літератури, тематика ІНДЗ. Посібник може використовуватись як для роботи в аудиторії, так і для самостійної підготовки.
Keywords: МІСЦЕВІ ФІНАНСИ; Семінарські заняття; Практичні заняття