Інтимно-філософська тональність поезій у збірці «Артерія» Дмитра Лазуткіна - Щербань, Анна Миколаївна; Меленчук, Ольга Василівна (My University, 2024)
У тезах проаналізовано один із розділів поетичної збірки «Артерія» українського поета, журналіста та телеведучого, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка (2024) Дмитра Лазуткіна. Збірка віршів присвячена двом ключовим темам: любові та війні. До книжки увійшли поезії, які автор писав упродовж семи років.
Keywords: поезія; почуття; емоції; філософський; ліричний герой