Основні системні підходи до сутності інформації - Клевчік, Леонід (My University, 2020)
Сучасний етап світового економічного і соціального розвитку характеризується істотним впливом на нього інформатизації. На сьогодні, отримання та використання інформації досить сильно впливає на мікро та макроекономічне життя як окремої країни, так і всього світу, що призводить до підвищення ефективності економіки і поліпшення якості життя.
Keywords: макроекономіка; економічна інформація; інформаційний менеджмент; інформаційна економіка; мікроекономіка; менеджмент