Аналітична хімія. Якісний та кількісний аналіз : Навчальний посібник - Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна (Видавництво та друкарня ЧНУ, 2022)
Навчальний посібник містить окремі розділи якісного та кількісного аналізу. Розглянуті приклади розрахункових задач, розв’язання яких дозволить глибше засвоїти теоретичні основи предмета. У практичній частині наведено якісні аналітичні реакції та викладено методики виявлення катіонів і аніонів, умови їх осадження, механізм дії групових реагентів, лабораторні роботи з гравіметричного та титриметричного методів аналізу.
Keywords: аналітична хімія; якісний аналіз; кількісний аналіз