Петер Білеш (Австрія). Зустріч із химерним. Трагічний ґротеск - Rychlo, Petro; Rychlo, Petro (Всесвіт, 2022)
Здійснено переклад драми Петера Білеша "Зустірч із химерним"
Keywords: переклад; Петер Білеш; Зустріч із химерним