Еnglish for Specific Purposes. Metrology and Measurement Techniques - Melnychuk, Roksolana; Makoviichuk, Liliana (My University, 2025)
Навчальний посібник спрямований на розвиток та вдосконалення усної та письмової англійської мови за професійним спрямуванням. Призначений для студентів інженерно-технічних спеціальностей, а також усіх, хто вивчає метрологію та інформаційно-вимірювальну техніку, прагне удосконалити набуті знання та розширити словниковий запас англомовною фаховою термінологією. Посібник містить об'ємний текстово-інформаційний матеріал тематичного характеру із вправами для закріплення матеріалу та англійський словник професійних термінів для розвитку мовленнєвих навичок.
Keywords: FUNDAMENTALS OF METROLOGY; OPTICAL SYSTEM; LASER TECHNOLOGIES AND MICROTECHNOLOGIES; INFORMATION-MEASURING SYSTEMS