Храм краси і науки : до 135-ї річниці від дня заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: каталог книжкової виставки - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2011)
Каталог книжкової виставки містить матеріали про історію та діяльність Чернівецького національного університету, науковий доробок факультетів. Рекомендовано науковцям, студентам, всім, хто цікавиться історією Буковини, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.