Побудова нейронної мережі на основі моделі випадкового лісу - Прохніцький, Владислав (My University, 2020)
Дипломна робота присвячена застосуванню алгоритму випадкового лісу для побудови короткострокового прогнозу погоди. Розроблено аналізатор для отримання історичних даних для регіону, інформаційну веб-сторінку для відображення прогнозу погоди, який будується на основі моделі випадкового лісу, що реалізована засобами мови програмування Python.