Геоекологічна експертиза рекреаційно-туристичного природокористування - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчально-методичному посібнику розкриваються теоретико-методологічні засади геоекологічної експертизи, розглядаються природні, історико-культурні та соціально-економічні складові рекреаційно-туристичного природокористування, запропонована рекреаційно-туристична характеристика Чернівецької області та методика вивчення рекреаційно-туристичного природокористування на території рідного краю. Для фахівців у галузі географії, рекреації і туризму, курортології, працівників туристичних компаній, викладачів, аспірантів, студентів географічних та економічних факультетів вищих навчальних закладів