ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ - Юрій, Едуард Олександрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Збірник тестових завдань з дисципліни «Публічні закупівлі» підготовлено з метою забезпечення ефективного контролю знань та організації самостійної роботи студентів. Збірник охоплює ключові теми навчальної дисципліни. Тестові завдання структуровано відповідно до логіки навчальної дисципліни. Для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та інших економічних спеціальностей.
Keywords: публічні закупівлі; бюджетні кошти; державне регулювання; закупівельні процедури; тендерна документація; електронна система ProZorro; конкурентні торги; фінансовий контроль; моніторинг закупівель; ефективність використання ресурсів