Місце органів Державної казначейської служби України в системі державного контролю за виконанням бюджетів за доходами - Vdovichen, Vitalii (Часопис Київського університету права, 2016)
У даній статті визначено місце органів Державної казначейської служби України в системі державного контролю за виконанням бюджетів за доходами. З’ясовано форми та види контролю у сфері виконання бюджетів за доходами органами Державної казначейської служби України. Проаналізовано повноваження органів Державної казначейської служби України у сфері державного контролю за виконанням бюджетів за доходами.
Keywords: державний контроль; виконання бюджетів за доходами; органи Державної казначейської служби України; Казначейство України; доходи