Страхові послуги - Попова, Любов Василівна; Федишин, Майя Пилипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Страхові послуги» зорієнтовані на освітню програму підготовки бакалаврів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Видання містить конспект базових питань навчальної дисципліни, що дасть змогу полегшити підготовку до складання підсумкового контролю та покрашити якість знань студентів. Наведено умови і приклади розв’язку типових задач, тестові завдання для самоперевірки, а також список рекомендованих літературних джерел з курсу. Для здобувачів вищої освіти різних форм навчання.
Методичні рекомендації
Keywords: Транспортне страхування; Страхові послуги для громадян; Страхові послуги для суб'єктів господарювання; Послуги з ризикових видів страхування; Страхування фінансово-кредитних ризиків; Сільськогосподарське страхування; Страхування відповідальності; Страхування відповідальності; Страхування від нещасних випадків; Медичне страхування; Страхування життя; non - Life страховики; Life страховики; Ринок страхування; Страхова компанія; Фінансова послуга; Страхова послуга