Еколого-геохімічна оцінка сільських ландшафтних комплексів Чернівецької області - Ходан, Галина; Ірина, Добинда; Присакар, Віталій (Тернопіль: Вектор, 2022)
У публікації розглядаються сільські ладшафтні комплекси Чернівецької області з позиції еколого-геохімічної оцінки. Зокрема, оцінено забруднення компонентів природи і визначено, що найбільшого техногенного навантаження зазнають ґрунти
Keywords: еколого-геохімічна оцінка, ландшафтні комплекси, забруднення, ґрунт