Суспільно-географічна поляризація розвитку територіальних громад Дністровського району Чернівецької області - Сорокін, Денис Вікторович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Тема дослідження присвячена вивченню сучасних соціально-економічних та просторових диспропорцій, що виникають у розвитку територіальних громад на прикладі Дністровського району Чернівецької області. Особлива увага приділяється аналізу економічних показників, соціальних умов та інфраструктурних ресурсів, що визначають рівень розвитку місцевих громад.
Socio-geographic polarization of the development of territorial communities of the Dniester district of Chernivtsi region
Keywords: децентралізація; територіальна громада; Дністровський район; поляризація розвитку громад