Розробка мультиплеєрної гри - Вишиванюк, Ярослав (My University, 2020)
У рамках дипломної роботи розроблено ігровий рушій, на основі якого створено мультиплеєрну гру в жанрі шутер. Основу цього ігрового процесу складає стрільба зі зброї по цілях. Дану програму розроблено на основі алгоритму Ray casting (кидання променів), реалізовано мовою програмування C++.