Короткий довідник з математики для підготовки до ЗНО та ДПА - Lenyuk, Oleg; Lenyuk, Yuliya (Чернівці, 2020)
Цей довідник містить коротку інформацію про основні змістові лінії програми середньої освіти та підготовки до ЗНО та ДПА, які виражені формулами, рисунками та таблицями. Зауважимо, що у формулах відсутні ОДЗ для кращого візуального їх сприйняття. Посібник буде корисним для вчителів, як засіб акцентування уваги учнів на основному теоретичному наповненню для вміння розв’язувати задачі. Особливо зручним та корисним засобом цей посібник стане для учнів та абітурієнтів, які готуються здавати ЗНО та ДПА.
Keywords: довідник з матемиатики; ЗНО; ДПА