ВИХОВНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ТВОРЧОЇ СПАДЩИНИ ЛЕСІ УКРАЇНКИ - Шульга, Альона (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
У статті розглянуто виховний потенціал творчої спадщини Лесі Українки
Keywords: виховний потенціал; творча спадщина Лесі Українки; Леся Українка