Облік формування та розподілу прибутку в контексті суспільного договору та агентських відносин - Kuz, Vasyl (Чернівецький торговельно-економічний інститут, 2010)
Розглянуто облікову категорію прибутку в контексті суспільного договору та агентських відносин
Keywords: бухгалтерський облік; прибуток; інституційні зміни; агентські відносини; агент; принципал; розподіл прибутку; суспільний договір