Твори для оркестру народної та інструментальної музики : хрестоматія : навч. посібник до курсу «Оркестровий клас» - Бондаренко, Віталій Володимирович (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 - 168 с., 2021)
Третій випуск хрестоматії містить твори концертно-виконавського репертуару, аранжовані для різних народно - інструментальних складів оркестрових груп автором збірки. До випуску ввійшли твори: «Концертна хора» П. Балана, з яскраво вираженим буковино-молдавським музичним колоритом; «Гуцулки» Д. Попічука, створені на основі гуцульського музичного фольклору; «Basso Ostinato» - естрадно-джазовий твір відомого українського композитора, В. Власова. Продовжується публікація музичного фольклору Буковинського краю, зібраного відомим мистецько-громадським діячем Буковини В.М. Джімером (1956-2010). Нотний матеріал посібника пропонується студентам навчальних дисциплін «Оркестровий клас» «Оркестрове аранжування», «Читка партитур» в якості навчального виконавського репертуару, а також для теоретичного та практичного опрацювання.
Вип. З / уклад. В. В. Бондаренко
Друкується за ухвалою редакційно-видавничої ради Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича