Створення веб-сайту магазину техніки на платформі OpenCart - Паламарчук, Даніель (My University, 2024)
Розроблено інтернет-магазин для покупки товарів з використанням OpenCard, PHP, CSS, HTML та MySQL. Реалізована можливість зручного перегляду товарів, їх створення та редагування. Застосунок призначений для потенційних клієнтів, які бажають здійснити покупку.
Keywords: Веб-сайт, профіль, товар, вакансія, користувач, авторизація, PHP, OpenCard, CSS, HTML та MySQL