Робочий зошит з біохімії - Kopylchuk, Galina; Voloshchuk, Oksana (My University, 2016)
Робочий зошит з біохімії підготовлений згідно з програмою нормативного курсу “Біохімія” для студентів денної та заочної форм навчання біологічних спеціальностей університетів. Лабораторні роботи охоплюють класичні та сучасні методи кісного та кількісного аналізів основних груп біомолекул: нуклеїнових кислот, білків, ферментів, вуглеводів, ліпідів, вітамінів, гормонів. Самостійно виконана лабораторна робота, вчасно оформлений протокол, вичерпна відповідь на запитання по виконанню роботи оцінюються максимальною кількістю балів. Для закріплення набутих знань після кожної роботи запропоновані контрольні запитання та запитання для самостійного вивчення. Виконання лабораторних робіт та засвоєння теоретичного матеріалу сприятиме глибшому розумінню студентами теоретичних і практичних проблем сучасної біохімії, полегшить опанування програми нормативного курсу ”Біохімія”.
Keywords: біохімія