Лексикологія німецької мови як другої іноземної: навч. посіб. - Король, Антоніна (ЧНУ, 2021)
Пропоноване видання рекомендовано для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальністі 035 Філологія (германські мови та літератури (переклад включно) в межах навчальної дисципліни „Лінгвістичні теорії та напрями другої іноземної мови” факультету іноземних мов. Курс лексикології німецької мови як другої іноземної покликаний сформувати у магістрів наукове розуміння теоретичних основ та базових понять лексикології. Посібник складається з 7 розділів, кожен з яких містить теоретичний матеріал до запропонованої теми, питання для самоконтролю, німецько-український словник термінів та рекомендовану літературу.