Розробка вебдодатка організації процесу навчання - Свекла, Олександра (My University, 2024)
Розроблено вебдодаток, що полегшує організацію роботи користувача з вивченням певних дисциплін, основна увага приділена вивченю дисциплін математичного циклу. Основна увага спрямована на розробку функціоналу (backend), яка включає систему авторизації та реєстрації, створення нових та перегляд існуючих курсів і статей, систему відстеження користувачів, а також можливість редагування компонентів за допомогою панелі адміністрування. Створена система спрямована на підвищення ефективності навчання шляхом використання інтерактивних елементів та обміну досвідом.
Keywords: Python, фреймворк Django, технологія MVT, реляційна база данних PostgreSQL, оптимізація роботи додатка засобом Redis, технологія контейниризації Docker, менеджер коду Git, веброзробка, моделі даних