Юрченко І.В., Голик Д.Ю. Застосування методів виявлення ознак для машинного навчання засобами мови Python // The I International Science Conference on Multidisciplinary Research (January 19 – 21, 2021, Berlin, Germany). Abstracts of I International Scientific and Practical Conference. Technical Sciences.– PP.1077-1082. - Юрченко, Ігор Валерійович; Голик, Дарія Юріївна (The I International Science Conference on Multidisciplinary Research (January 19 – 21, 2021, Berlin, Germany). Abstracts of I International Scientific and Practical Conference. Technical Sciences., 2021)
Описано застосування методів виявлення ознак для машинного навчання засобами мови Python.
None
Keywords: метод виявлення ознак, машинне навчання, мова Python