СУЧАСНИЙ СТАН ВИКОРИСТАННЯ ЗАБУДОВАНИХ ЗЕМЕЛЬ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Darchuk, Kostiantyn (Науковий вісник Чернівецького університету. Серія Географія, 2014)
Розглянуто особливості використання забудованих земель Івано-Франківської області. Досліджено компонентну структуру земельного фонду та особливості його територіальної диференціації. Визначено частки загальної та житлової забудованості території Івано-Франківської області. Розкрито сучасні особливості використання забудованих земель у межах основних та низових адміністративно-територіальних одиниць регіону
Modern state of the use of built-up earths of the Ivano-Francovsk area
Keywords: житлова забудова; забудовані землі; земельний фонд; землекористування; оптимізація використання земельних ресурсів; районування