Інформаційні системи та технології в обліку й аудиті : навч. посіб - Skrashchuk, Larysa; Берехова, Катерина (Чернівец. нац. ун-т, 2022)
У навчальному посібнику викладено основи ведення бухгалтерського обліку в інформаційній системі Bookkeeper, зокрема процеси створення первинних документів, проведення господарських операцій, побудови фіскальних звітів через інтернет з будь-якого сучасного пристрою.
Keywords: інформаційні системи; інформаційні технології; бухгалтерський облік