FUNDAMENTALS OF ENGLISH PHONETICS: Theory and practice - Ліннікова, Вікторія Олександрівна; Суродейкіна, Тетяна Суродейкіна; Довгопола, Анна Сергіївна (Технодрук, 2025)
Практичний посібник висвітлює питання основних розділів курсу практичної фонетики сучасної англійської мови. Його мета – ознайомити студентів з основними особливостями артикуляції окремих фонем, вживання різних типів інтонації в смислових групах у реченні, а також дати можливість студентам закріпити теоретичні знання за допомогою практичних завдань. Всі матеріали викладені англійською мовою
The practical manual covers the main sections of the course on practical phonetics of modern English. Its purpose is to familiarize students with the main features of the articulation of individual phonemes, the use of different types of intonation in semantic groups in a sentence, and to enable students to consolidate theoretical knowledge through practical tasks. All materials are presented in English.