МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ЛОГОПЕДІЇ ТА СПЕЦІАЛЬНИХ МЕТОДИК ЗДОБУВАЧАМИ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 016 СПЕЦІАЛЬНА ОСВІТА - Колтунович, Тетяна Анатоліївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації спрямовані на надання практичної допомоги студентам четвертого току навчання, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, у процесі підготовки та оформлення курсової роботи з логопедії та спеціальних методик. Ці рекомендації включають загальні вимоги до змісту курсової роботи, її структури, переліку використаних джерел, додатків, етапів проведення дослідження, правила оформлення, організації процесу підготовки, порядку захисту та критеріїв оцінювання курсової роботи. Рекомендовано для використання здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, керівниками наукових студентських робіт.
Keywords: курсова робота; структура курсової роботи; вступ; основна частина; висновки; список використаних джерел; додатки; академічна доброчесність; унікальність роботи; захист курсової роботи