Роль превентивної дипломатії у вирішенні міжнародних конфліктів - Ільчук, Ірина Іванівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Ільчук І.І. Роль превентивної дипломатії у вирішенні міжнародних конфліктів : дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2021. 99 с.
Keywords: Міжнародні відносини, превентивна дипломатія, міжнародні конфлікти