Заходи захисту від розмивання та крадіжки бренду території - Вардеванян, Вардан Альбертович; Vardevanyan, Vardan; Vardevanian, Vardan (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2018)
Вигідне розташування території завжди було беззаперечною конкурентною перевагою. Така вигода визначалася перетином торговельних шляхів і наближеністю до ринків збуту, судноплавними річками та виходом до моря, сусідством інших країн і наявністю різноманітних ресурсів. Але сьогодні цих умов недостатньо. Успішність території визначається її привабливістю для різних цільових груп аудиторії. Привабливість території забезпечується її брендингом і виконанням обіцянки, яка була дана брендом території. За великим рахунком, нічого складного немає у створенні та управлінні брендом території – знайди або створи сильні сторони своєї території (міста чи селища, області чи регіону), підбери вдалу айдентику і зерно бренда створено...
Keywords: бренд; бренд території; бренд події; подієвий маркетинг; маркетинг подій; викрадання бренду; розмивання бренду; привабливість території; подія