Релігія та безпека: фокус соціальної відповідальності - Горохолінська, Ірина; Луцан, Ігор; Марчук, Олександр (Букрек, 2023)
У методичних рекомендаціях розглядається роль релігії у формуванні культури соціальної відповідальності в умовах сучасних безпекових викликів. Видання зосереджене на аналізі взаємодії релігійних спільнот, держави та суспільства у контексті забезпечення суспільної стабільності, протидії деструктивним впливам і зміцнення соціальної згуртованості. Матеріали можуть бути корисними для науковців, викладачів, студентів, а також фахівців у сфері релігієзнавства, гуманітарної безпеки та публічної комунікації.
Keywords: релігієзнавство; гуманітарна безпека