ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ САМОСТІЙНОГО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ - Юрій, Е.О. (Чернівці,Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни "Публічні закупівлі" є частиною методичного забезпечення даної дисципліни. Їх мета - полегшити оволодіння термінологією, логікою закупівельного процесу, основними інструментами публічних закупівель, визначити рівень знань студентів. Для здобувачів та викладачів закладів вищої освіти, які викладають дану дисципліну.