Професійна культура фізичних терапевтів та ерготерапевтів - Бражанюк, Андрій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації спрямовані на формування знань майбутніх фізичних терапевтів та ерготерапевтів щодо сутності й змісту дефініції «професійна культура фізичних терапевтів та ерготерапевтів», усвідомленні її основних концептуальних засад й методологічних основ; ознайомлення майбутніх фахівців із структурними компонентами та їх значенням для здійснення майбутньої терапевтичної діяльності; розуміння значущості професійної культури фахівця з метою якісного виконання професійної діяльності. Методичні рекомендації представляють собою дидактичні матеріали до навчальної дисципліни «Професійна культура фізичних терапевтів та ерготерапевтів». Запропонований зміст методичних рекомендацій орієнтований на здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 «Терапія та реабілітація».