Ліля Мельничук, Галина Перун. Реалізація методу візуалізації для здобувачів освіти шляхом використання платформи Genially для створення інтерактивного анімованого контенту - Perun, Galina (My University, 2022)
Проводиться аналіз вивчення теми «Комп’ютерні презентації» здобувачами середньої освіти та обговорюється її важливість при підготовці вчителів інформатики у закладах вищої освіти. Пропонується вивчення учнями та студентами платформи Genially для створення анімованих презентацій та іншого інтерактивного контенту