Технології комп’ютерного проектування: автоматизоване проектування мовою LISP для середовища AutoCAD - Томка, Юрій Ярославович (Технодрук, 2024)
Посібник "Технології комп’ютерного проектування: автоматизоване проектування мовою LISP для середовища AutoCAD" надає методичні вказівки та інструкції для вивчення та впровадження автоматизованого проектування з використанням мови LISP в середовищі AutoCAD. Видання охоплює ключові аспекти автоматизованого проектування в AutoCAD за допомогою мови LISP. Розглядаються основи LISP, програмування в AutoCAD, створення власних функцій та використання команд графічного середовища. Детально розглядаються робота зі списками та керуючі конструкції AutoLISP, основи параметричного проектування, програмування діалогових вікон мовою DCL, розбираються приклади автоматизації креслення в AutoCAD. Видання адресоване студентам та фахівцям, які вивчають або вже працюють у галузі комп’ютерного проектування, зокрема у середовищі AutoCAD, та вони зможуть використовувати його для навчання та оптимізації своєї практичної діяльності.
Keywords: AutoLISP