Методи контролю якості харчових продуктів: метод. рекомендації до лаб. робіт - Kobasa, Igor; Воробець, Марія Михайлівна; Sachko, Anastasiia (My University, 2013)
Наведено рекомендації до лабораторних робіт з курсу “Методи контролю складу та якості харчових продуктів”. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Харчові технології та інженерія”. Може бути використана для організації спеціальних лабораторних практикумів для студентів хімічних факультетів університетів.
Keywords: контроль якості пива; санітарно-гігієнічна оцінка молока; експертиза хліба