Основи соціально-економічної географії країн і регіонів світу - Yemchuk, Tetiana; Чубрей, Олександра (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У навчально-методичному посібнику розглянуто теоретичні та прикладні питання соціально-економічної географії країн та регіонів світу. Мета видання - сприяти ефективному оволодінню сукупністю теоретичних знань і практичних навичок соціально- й економіко-географічних досліджень. Для здобувачів педагогічних і природничих спеціальностей географічного спрямування, вчителів географії, а також усіх, хто вивчає соціально-економічну географію країн і регіонів світу
Keywords: Соціально-економічна географія; Країни світу; Територія; Держава; Політична карта світу