Креативні мистецькі майстерні: збереження етнокультурної спадщини та можливості й перспективи для диверсифікації сільського туризму - Бучко, Жанна (Запоріжжя : Видавничий дім «Гельветика», 2021)
В статті проаналізовано передумови та можливості використання етнокультурного надбання в туристичній індустрії на прикладі музеїв, осередків традиційних промислів та заходів фестивального типу. Основна увага приділена мистецьким креативним майстерням як осередкам збереження етнокультурної спадщини та водночас можливостями диверсифікації сільського туризму.
The article analyzes the preconditions and possibilities of using ethnocultural heritage in the tourism industry on the example of museums, centers of traditional crafts and festival-type events. The main attention is paid to artistic and creative workshops as centers for the preservation of ethnocultural heritage and at the same time opportunities for diversification of rural tourism.
Keywords: Етнокультурна спадщина; Диверсифікація сільського туризму; Креативна мистецька майстерня