Ковалець Л. Ольга Кобилянська як героїня літератури нонфікшн [Кирилюк С. Кобилянська від А до Я] - Kovalets, Lidija (My University, 2024)
Ковалець Л. Ольга Кобилянська як героїня літератури нонфікшн [Кирилюк С. Кобилянська від А до Я] // Слово і Час. 2024. № 4. С. 98-103.