Імунологія. Навчально-методичний посібник - Voloshchuk, Oksana (Чернівецький національний університет, 2021)
Посібник підготовлено згідно з програмою нормативного курсу “Імунологія” для студентів вищих навчальних закладів біологічних спеціальностей. Видання дозволяє сформувати у студентів уявлення про організацію імунної системи як однієї з інтегративних систем організму, її біологічні функції, будову і функціонування її основних елементів. У практикумі наведені сучасні принципи та методи дослідження окремих параметрів клітинного та гуморального імунітету.
Keywords: імунологія