Теорія права: навчально-методичний посібник - Карвацька, Світлана Богданівна; Заморська, Любов (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У посібнику на основі актуальних підходів та тенденцій дослідження правової реальності, практики правозастосування, з урахуванням норм чинного законодавства та відповідно до навчальної програми з теорії права представлено науково-методичні матеріали для комплексного вивчення проблем загальної теорії права. Посібник буде цікавим для наукових співробітників, викладачів, аспірантів, студентів, сферою наукового пошуку яких є загальна теорія права. Для студентів розроблено різноманітні практичні завдання (кейси), тести, послідовне опрацювання яких сприятиме формуванню практичних компетентностей, необхідних для студента-правника.