Використання профілактично-коригувальної програми для дітей, що мають відхилення у стані здоров’я - Палагнюк, Тарас Васильович; Курнишев, Юрій Альбертович (Молодий вчений, 2017)
У статті розглядається проблема фізичного виховання дітей, що мають відхилення у стані здоров’я. Представлена комплексна диференційована профілактично-коригувальна програма фізичного виховання дітей. Вивчається застосування засобів, які покращують психофізіологічний стан дітей. Розглядається вплив коригувальної гімнастики. Доводиться ефективність проведення занять з фізичного виховання.
Keywords: Фізичне виховання; Відхилення стану здоров’я; Комплексна диференційована профілактично-коригувальна програма; Коригувальні заняття; Лікувальна фізкультура