Теорія і методика фізичної рекреації - Гакман, Анна (My University, 2021)
У навчальному посібнику розкриваються історичні аспекти формування оздоровчо-рекреаційної діяльності в Україні та світі; охарактеризовані поняття, форми, засоби, методи фізичної рекреації; наведені сучасні види та технології проведення оздоровчо-рекреаційних заходів; вказані особливості гігієни і норми під час виконання фізичних вправ, основи здорового способу життя. Для студентів, викладачів, тренерів, працівників фізичної культури та спорту, всіх зацікавлених осіб.
Keywords: Теорія та методика фізичної рекреації