Системи машинного навчання: Методичні вказівки до лабораторних робіт, укл. І.В. Дорошенко. – Чернівці: ЧНУ, 2024. 112 с. - Дорошенко, Ірина Вікторівна (ЧНУ, 2024)
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Системи машинного начання» містить завдання для лабораторних робіт за всіма розділами лекційного курсу.
Keywords: Машинне навчання