Про властивостi операторiв Грiна i спряжених з ними операторiв, породжених задачею Кошi для параболiчних за Ейдельманом систем довiльного порядку - Івасюк, Галина; Фратавчан, Тоня; Процах, Наталя (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Встановлюється обмежена дія операторів Гріна та спряжених до них операторів, породжених задачею Коші для параболiчних за Ейдельманом систем довiльного порядку
Keywords: параболiчна за Ейдельманом система рiвнянь, матриця Ґрiна, оператор Гріна, спряжений оператор Гріна, задача Кошi, простiр Гельдера