Обчислювальна практика - Довгунь, Андрій Ярославович (Технодрук, 2023)
Обчислювальна практика є складовою частиною навчального процесу і проводиться з метою закріплення, розширення і поглиблення теоретичних знань, набуття навичок та досвіду самостійної практичної роботи на комп’ютері. Завдання, що виносяться на обчислювальну практику призначені допомогти студентам закріпити і поглибити теоретико-практичні навички при роботі із сучасними мовами програмування та інструментами розробки. Для студентів першого курсу, що навчаються за галуззю знань 12 "Інформаційні технології" спеціальності 122 "Комп’ютерні науки" та всіх бажаючих.
Методичні вказівки до проходження обчислювальної практики для студентів першого курсу спеціальності 122 "Комп’ютерні науки"
Keywords: Обчислювальна практика, програмування, комп'ютерні науки