СОЦІАЛЬНА РОБОТА З ПОСТРАЖДАЛИМИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА - Завитик, Христина Михайлівна (My University, 2023)
У магістерській роботі визначено напрями реалізації державної політики у запобіганні та протидії домашньому насильству. Охарактеризовано принципи роботи державних та громадських організацій з допомоги постраждалим від домашнього насильства в Україні. Визначено технології соціальної роботи з постраждалими домашнього насильства. Досліджено, на прикладі діяльності соціального педагога у Снятинському ліцеї імені М. Бажанського надання соціальних послуг постраждалим від насильства вдома.
Keywords: Постраждалий, домашнє насильство, стандарт надання соціальних послуг, соціальна підтримка, соціальна профілактика