Глобальні енергетичні можливості і «больові точки» в умовах наростання кризових явищ - Яріш, Руслана Петрівна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Міжнародні відносини, енергетика, «больові точки», криза