Маркетинг для бакалаврів : робочий зошит - Буднікевич, Ірина Михайлівна; Бурдяк, Олег Мирославович; Бабух, Ілона Борисівна; Вардеванян, Вардан Альбертович; Венгер, Євгеній Іванович; Зрибнєва, Ірина Павлівна; Кифяк, Олександр Васильович; Крупенна, Інга Анатолівна; Черданцева, Ірина Генадіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
Робочий зошит до навчального посібника "Маркетинг для бакалаврів" містить практичні завдання, що охоплюють ключові аспекти маркетингу: основні концепції та характеристики маркетингу, основні види маркетингу, зміст і методи маркетингових досліджень, характеристики товару і ціни, канали руху товару, маркетингові комунікації, управління та організація маркетингової діяльності, особливості маркетингової діяльності у різних галузях і сферах економіки. У розділах подано основні терміни та поняття,запитання для самоконтролю, тестові завдання для перевірки знань, творчі завдання, кейси, ситуаційні завдання для роботи в групах. Для викладачів і бакалаврів ВНЗ. фахівців у сфері маркетингу різних галузей і діяльності усіх, хто цікавиться теорією та практикою маркетингу.
Keywords: Маркетинг; Види маркетингу; Маркетингове середовище; Маркетингова інформація; Маркетингові дослідження; Маркетингова товарна політика; Маркетингова цінова політика; Маркетингова політика розподілу; Маркетингова комунікаційна політика; Управління маркетинговою діяльністю; Організація маркетингової діяльності; Маркетинг в галузях і сферах діяльності